Podeu ser un REpartner?

La figura de REpartner està dirigida a perfils concrets que podem resumir en els següents:

  • Perfil tècnic: arquitectes, aparelladors, enginyers, administradors, etc.
  • Perfil pimes:empreses unipersonals i / o pimes de construcció, rehabilitació, reformes, obra, serveis relacionats.
  • Perfil emprenedor: emprenedors que busquen desenvolupar una iniciativa empresarial pròpia i no disposen de les eines o infraestructura necessàries.

Busquem professionals, amb o sense formació tècnica, pyme relacionada amb la construcció, la rehabilitació o l'administració de finques, o qualsevol altre professional o empresa relacionat amb els edificis i les comunitats de veïns. En general, busquem emprenedors que volen impulsar un negoci pel seu propi compte o ja tenen un negoci i volen ampliar els serveis que presten. Busquem persones amb facultats de director / gerent de pyme.

REHABILITAR disposa de totes les eines necessàries per ampliar el seu negoci de forma segura i sostenible i compta amb professionals i assessors especialitzats en el desenvolupament del concepte REpartner.

Amplieu el vostre volum de negoci i les vostres vendes mitjançant la prestació de tots o part dels serveis que ofereix la xarxa REHABILITAR, amb les mateixes despeses que teniu en l'actualitat.

Posem a disposició dels nostres REpartners tota la infraestructura de la xarxa RE per donar cobertura tècnica, administrativa i legal, mitjançant les eines necessàries (des de la disposició de CIF en cas de no posseir-ne un propi, atenció telefònica, servei de comptabilitat a distància, assessorament tècnic, jurídic i legal, etc.) En definitiva, posem a la vostra disposició totes les eines que necessiteu per posar en marxa el vostre nou negoci o ampliar el propi sense assumir totes les despeses que li serien necessàries en cas d'iniciar aquesta aventura de forma individual.